1. Hjem
  2. Turkart i din kommune
Turkart i din kommune - headerbilde

Turkart i din kommune

Friluftsrådet Sør har siden 2010 produsert egne turkart for våre medlemskommuner. Kartene har målestokk 1:25.000 og er et flott utgangspunkt for deg som ønsker å bli bedre kjent med turmulighetene i din kommune.

Alle turkartene følges av en guide som gir deg nyttig tur- og friluftsinformasjon om kommunen du befinner deg i. Den tilhørende guiden er krydret med motiver fra kommunen gjennom skiftende vær og årstider. Turkartene har tidligere vært til salgs flere steder i kommunene, men fra april 2022 er utsalgssteder redusert til ett per kommune (se oversikt over utsalgssteder under). Vi ønsker selvfølgelig at kart og turbøker kommer ut til folket og blir brukt. Friluftsrådet Sør gir derfor denne inntektsmuligheten videre til skolene i våre medlemskommuner. Skolene kan nå finansiere klasseturer ved å selge kart og turbøker i sitt nærmiljø. I tillegg selges turkartene på kommunehus og turistkontor. Tidligere salgsteder selger ut egen lagerbeholdning, men vil ikke få påfyll av flere kart.

Kjøper du turkart direkte hos Friluftsrådet Sør, kan du betale med VIPPS: #139688.

 

Vil din skole selge turkart og turbøker? 

Da må skoleledelsen henvende seg til Friluftsrådet Sør, vi kvitterer ut det antallet skolen ønsker og skolen rapporterer tilbake hvor mye de har solgt. Tilbudet gjelder kart og turbøker i egen kommune. Finn vår kontaktinfo her