1. Hjem
  2. Sommerferie, leir og friluftsskoler
Sommerferie, leir og friluftsskoler - headerbilde

I løpet av sju hektiske sommeruker arrangerer Friluftsrådet Sør 16 friluftsskoler og en feireleir.  I løpet av skolens ferie skal 13 sommervikarer vise over 300 barn nye natur- og friluftsopplevelser i sin hjemkommune. Vi er allerede i godt i gang med ferieleiren Søruga og friluftsskoler i både Nissedal og Tvedestrand. 

Ferieleiren Søruga er et tilbud til alle mellom 10 og 15 år. Første dag er satt av til sjøfiske i skjærgården og kystfriluftsliv. Resten av uka tilbringes på Kilandsenteret hvor kano, klatring, aktivitetsløyper og zip-line står på menyen. Uka avsluttes fredag.

 

Friluftsskolen er et gratis tilbud til alle mellom 10 og 13 år i sommerferien. På friluftsskolen kan du delta på spennende friluftsaktiviteter samtidig som du lærer litt om kart og kompass, leir og rast, allemannsretten og naturferdsel. Friluftsskolen arrangeres på dagtid fra tirsdag til fredag, med en valgfri overnatting i naturen fra torsdag/fredag.

 

Befinner du deg i Østre Agder i sommerferien? Sjekk ut vår kartportal og finn en badeplass, et friområde eller et utsiktspunkt nær deg!