1. Hjem
 2. Kalender

Agenda

 • 01.09.201801:0009.09.201823:59
  Friluftslivets uke over hele landet 1. - 9. september
  Friluftsrådenes landsforbund

  I forbindelse med Friluftslivets uke over hele landet 1. - 9. september, så er det viktig å se på den nye fine hjemmesiden for uken på www.friluftslivetsuke.no

  Tanken med Friluftslivets uke-siden og aktivitetskalenderen er at det skal være enkelt for folk, uansett hvor i landet de bor, å finne en komplett oversikt over tilbud/aktiviteter/arrangementer som skjer i deres fylke under Friluftslivets uke. På denne måten slipper de å måtte lete på mange ulike hjemmesider for å finne informasjon om hva som skjer der de bor.

  I fjor var det over 650 arrangementer/aktiviteter registrert i kalenderen!

   

  Nytt er nå at siden inneholder en egen materiell-side hvor dere finner illustrasjonsbilder til bruk i forbindelse med Friluftslivets uke, ferdig beskåret forsidebilder til Facebook-sidene deres, ferdig beskåret toppbilder til eventer/arrangementer, plakat- og annonsemaler, og alt av logo, designelementer og profilmanual. Disse lastes enkelt ned ved å trykke på de ulike elementene.

   

  Aktivitetskalenderen og registreringen av arrangement har også fått seg en makeover. Det er nå blitt mye enklere å registrere sine arrangement, og arrangementene dukker opp i kalenderen med en gang, kalenderen er delt inn dag-for-dag gjennom hele Friluftslivets uke.

   

  Ellers finnes diverse artikler som omtaler de ulike nasjonale arrangementene, samt artikler med fokus på gjenbruk, tips til hva barnehager kan finne på i Friluftslivets uke etc.